Bemutatkozás

BemutatkozásA HOBBIÁLLATCENTRUM 2002. szeptember 1.-én nyitotta meg kapuit Hatvan városban a belvárosi piactéren a Tűzoltósággal szemben.

A nyitás óta örömmel mondhatjuk, hogy a környező településekről sőt több esetben a fővárosból is sok vásárló fordult meg üzletünkben.
Mindez azt bizonyítja, hogy méltányos árakkal, nagy állattartási tapasztalattal, és készséges tanácsadással állunk Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére.
A tulajdonos és alkalmazottai több évtizede foglalkoznak hobbiállatok tartásával és tenyésztésével és az üzlethelyiségben forgalmazott termékek túlnyomó többségét saját állattartásukkal már kipróbálták és hasznos tudnivalókkal, tanácsokkal látják el a kedves érdeklődőket, több esetben a tapasztalataikat publikálták ( cikkek egyes hobbiállatokról).

A boltban megvásárolható, papagájok, díszpintyek, kisemlősök, hüllők, és közel ezer akváriumi, és tavi díszhalak továbbá egyes terráriumban élő pókfajok, melyek többnyire az üzlet tenyésztelepéről származnak.
Gondolva a kiskedvencek ellátására, szinte minden hobbiállat faj takarmány beszerzéséről gondoskodunk és forgalmazzuk az üzlethelyiségben. Kutyák, cicák, rágcsálók teljes értékű tápjaik mellett elérhetőek az élő és konzervált állati eredetű takarmányok hüllőknek, kétéltűeknek, kis ragadozóknak, pókoknak.

Mintegy 120 négyzetméteres üzlethelyiségünkben és majd fél hektáros tenyész telepünkön szeretettel várjuk az érdeklődőket.
Telefonos elérhetőségünk: 06 30 330 0536