Bemutatkozás

BemutatkozásA HOBBIÁLLATCENTRUM 2002. szeptember 1.-én nyitotta meg kapuit Hatvan városban a belvárosi piactéren a Tűzoltósággal szemben.

A nyitás óta örömmel mondhatjuk, hogy a környező településekről sőt több esetben a fővárosból is sok vásárló fordult meg üzletünkben.
Mindez azt bizonyítja, hogy méltányos árakkal, nagy állattartási tapasztalattal, és készséges tanácsadással állunk Tisztelt Vásárlóink rendelkezésére.
A tulajdonos és alkalmazottai több évtizede foglalkoznak hobbiállatok tartásával és tenyésztésével és az üzlethelyiségben forgalmazott termékek túlnyomó többségét saját állattartásukkal már kipróbálták és hasznos tudnivalókkal, tanácsokkal látják el a kedves érdeklődőket, több esetben a tapasztalataikat publikálták ( cikkek egyes hobbiállatokról).

Az üzlet udvarában kutyakozmetika is működik, melyben szakértő kezek dolgoznak, hogy az Ön kedvence még szebb, és még egészségesebb bundában járjon!

A boltban megvásárolható, papagájok, díszpintyek, kisemlősök, hüllők, és közel ezer akváriumi, és tavi díszhalak továbbá egyes terráriumban élő pókfajok, melyek többnyire az üzlet tenyésztelepéről származnak.